Tänään meidän ihana, ihana, pikku prinssi täytti 5kk. Kuinka nopeasti 5kk vierähtikin. Tänään oli myöskin 5kk neuvola. Neuvolakorttiin kirjoitettu: "Tyytyväinen ja iloinen vesseli. Näkö +, Kuulo +/+, Kasvaa hyvin. RM:n lisäksi kasviksia, hedelmiä. Nyt voi ottaa viljat/lihat mukaan. Tarttuu leluun, vie suuhun. Kääntyy selältä vatsalle. Pyörii akselinsa ympäri. Juttelee kovasti. "  Pituus 65,8cm, paino 6860g ja pipo 42,8cm.

Tänään saatiin toinen rokotus. Hieman itkua tuli, mutta heti kun sai laastarin niin tyytyi ja hymyili aurinkoisesti neuvolatädille. Viimeksi piikistä tuli uneliaisuutta ja illalla kovaa itkua, johon annoin supon. Tälläkin kertaa taitaa tulla samat oireet. Ainakin poitsu nukahti 12.30 nukkuin 40min, söi ja nukahti samantien uudestaan.

Saatiin poitsulle hieman ennakkoon puol vuotis lahjaksi Emma Easy syöttötuoli. Pojan mummo ja ukki osti, kun nyt tuoli oli tarjouksessa. Tänään menin sitten lastentarvikeliikkeeseen ja ostin tuoliin pehmusteen. Ompahan nyt valmiina odottamassa. n. kuukauden päästä päästään tuolia testailemaan.

Samaisesta liikeestä ostin pojalle 5kk synttärilahjan. heh! oisin ostanut joka tapauksessa oli jotenkin niin söpöinen. Maksoi 4.90€