Meidän pienen pienestä pojasta on tullut jo vähän isompi pieni poika. Tänään Poitsu seisoi ensimmäistä kertaa ilman tukea useita sekuntteja. Saa nähdä meneekö kauaa kun hoksaa siitä askelia ottaa. Tuen kanssa jo kävellään aika hyvin.Vielä meno on aika horjuvaa ja vahinkoja sattuu. Onneksi ei enää joka päivä. Sen verran kerkeävä poika on, että olen joutunuut nostelemaan joitakin kalliimpia koristeita pienten käsien ulottumattomiin. Nykyään Osataan jo kiukutakkin. Kun jotain ei saa niin harmittaa ja itkettää. Onneksi on kuitenkin enimmäkseen hymyilevä ja aurinkoinen poika.

Sormella osataan osoittaa katossa olevaa lamppua. "Puh, puh". Ja kirjasta löydetään sujuvasti kissa. "Kii, kii". Lempi lelu on linna, jonne on kiva piilottaa pikku leluja. Etsiä minne "velho" on taas mennyt piiloon. Kodin lempi paikkoja on ehdottomasti kodinhoitohuone ja siellä oleva pesukone. Sitä jaksetaan ihmetellä.

Ruokavalioon ollaan otettu hapanmaitotuotteet. Juusto on ehdottomasti yksi suosikeista. Riisikakkujakin tykkää syödä. Kaurapuuroa ei enää suostu syömään ollenkaan. Välillä onnistun muutaman lusikan huijaamaan pojan suuhun. Onneksi täysjyvä leipää syö reippaasti.

Hampaita vissiin taas tehdään. Kuolataan ja kalvataan ikeniä mihin milloinkin. Ylä-kulmahampaan kohtaa ikenet näyttää turvonneilta. Yötkin ovat menneet huonoiksi herättää yleensä 3-4kertaa.

kaikkea sitä tulee puuhailtua...joskus enemmän välillä vähemmän.

Viime torstaina käytiin pojan kanssa mummia moikkaamassa. Käytiin samalla reissulla ruokakaupassakin.

Viime perjantaina käytiin kyläilemässä poitsun pikkuserkun luona. Mentiin samalla kyydillä Poitsun kummitädin ja serkkutytön kanssa. Oli mukava päivä ja lapsetkin viihtyivät.

Lauantaina olikin ystäväni tyttären 1V synttärit. Kyllä Poitsulla oli siellä paljon ihmeteltävää ja lasten leikkihuone oli ehdottomasti mielenkiintoisin paikka.

Sunnuntaisin käydään aina mummolla ja ukilla. Ukkin kanssa poitsu käveli portaita ja kuunteli tietokoneelta musiikkia.

Maanantaina pidettiin kotipäivä. Tiedossa oli siivousta ja pyykipesua. Paljon tuli leikittyä poitsun kanssa.

Tiistaina Poitsun serkku pojat kävivät vanhempineen kylässä. Tuliaisena pehmolelu kissa. Samaan aikaan myös pojan mummi ja Vaari tulivat käymään.

keskiviikonakin oltiin vaan kotona. Väsymys painaa ja olkapääni on ihan tohjona. käytiin kuitenkin pulkkailemassa. Ja tehtiin pieni 30 minuutin vaunulenkki. Oli niin ihana aurinkoinen keli. Sisälläkin leikittiin majaleikkiä. Elvis kissakin tuli leikkiin mukaan.