Heti aamusta poika pääsi mummon ja ukin kanssa pariksi tunniksi leikkimään. Poika palasi kotiin 11 tienoilla ja menikin samantien vaunuihin nukkumaan. Isi ja äiti sitten valmisteli koko aamun- aamupäivän juhlia.Hieman tuli kiirus ja aika meinasi loppua kesken. Mutta saatiin ku saatiinkin kaikki leipomukset ja siivoilut tehtyä ennen ensimmäisiä vieraita. Olimme kutsuneet miehen sukua ja ystävä perheen klo:13--> pojan mummo tuli jo 12.30 ja 13.00 tulivatkin poitsun kummit, ukki ja iso ukki. Viimeiset miehen sukulaiset tulivat kahden tienoilla. Minun sukua oli kutsuttu  klo:15--> ensimmäiset vieraat saapuivat 16.00 ja poitsun mummi ja vaari tulivat viimeisenä joskus viiden aikaan. Viimeisetkin vieraat lähtivät 19 tienoilla.

Päivä sujui aika rattoisasti, vaikka vieraita oli aika paljon. Anoppi ja mieheni olivat paljon apuna keittiössä. Sain minäkin juoda rauhassa kahvia ja nauttia ihanista vieraista. Poitsu heräsi päikkäreiltä 13.30 ja hurmasi heti vieraansa uusilla taidoillaan. Tällä viikolla kun oli alkanut kävelemään ihan kunnolla. Ja koko juhlapäivän sitten kävelikin huoneesta toiseen. Tietenkin vielä paljon konttaillaankin. Päivänsankari oli puettu komeasti valkoiseen kauluspaitaan, tummaan liiviin ja housuihin.

Pöytä laitettiin kauniiksi. Kimpun tilasin hyvissä ajoin ja annoin tekijälle aika vapaat kädet. Ainoat vaatimukset oli, että sinistä kukkaa, ripaus valkoista ja pyöreähkö kimppu. Sinisiä kukkia ei kuuleman ollut saatavilla niin kimppuun tuli sitten hieman lilahtavia kukkia ja valkoisia kukkia.Ihan nätti, vaikka ei ihan sitä mitä ajattelin.

pöydän yläpuolelle laitettiin kiva nalle ilmapallo somiste. Löyty Tiimarista ja  maksoi 4e. Kuva otettu ennen kun vieraat olivat saapuneet siksi pöydässä ei ole kaikkia tarjottavia.Esim. täytekakku puuttuu. Pasteijat,Voileipä ja-juusto kakku olivatkin pöydän oikealla puolellla olevalla keittiötasolla.

Paljon poika sai  ihania lahjoja. Kolme lahjapakettia sisälsi hiekkalaatikkoleluja,lisäksi sai iso auton, palapelin, muumilusikoita, vaatteita, muumi ateria setin, polkuauton, cd:n, pallon, kirjan,kylpyleluja, keilailat+pallon,dublo mönkiän.

 

 

paljon ihania onnittelukortteja.

 

20.00 poika nukahti nätisti omaan sänkyynsä.Yöllä herätti vaan kerran. Ja ajatella meidän vauva on sitten jo taapero!