Tiistaina 30.3 meidän pieni poikamme (11kk 2vkoa) siirrettiin omaan huoneeseen nukkumaan. Poika on nyt nukkunut viisi yötä omassa huoneessaan. Ensimmäisenä yönä herätti 3.00 ja 03.30 hain meidän väliin nukkumaan. Toisena yönä herätti herätti 01.00, 03.00 ja 06.00 mutta nousi vasta 8.00 tienoilla. ja mikä parasta nukkui koko yönsä omassa huoneessaan. Eikä ole vielä koskaan nukkunut noin myöhään. WAU! Kolmantena yönä sitten herätti kolmelta ja puol neljältä hain sitten meidän sänkyyn nukkumaan. Heräsi sitten lopulta  7.00. Neljänetenä yönä hain jo kahdelta meidän väliin nukkumaan. Viime yönä herätti joskus 01.00 ja 03.00 ja hain lopulta 5.30 meidän väliin nukkumaan. Noustiin 7.00 tienoilla. Aika hyvin on siis mennyt omassa huoneessa toi nukkuminen. Vaikka aluksi mua jännitti aika paljonkin kuinka alkaa sujumaan. Toivottavasti nyt vaan alkais nukkumaan useamminkin koko yön omassa huoneessaan.

Tuttipullo otettiin pois kun poika täytti 11kk. Nokkamukista juominen aluksi oli outoa ja hankalaa, mutta nykyään juominen siitä sujuu tosi hyvin. Nalle puh nokkamuki on ehdottomasti paras. Siitä pystyy juomaan isoja määriä, ihan niinkuin tuttipullosta aikoinaan. Nykyään juodaan vastiketta 100-200ml päivässä. Lisäksi syödään jugurttia yksi tai kaksi purkkia päivässä ja juustoa yms...

Ensimmäiset askaleet ilman tukea otettiin päivän vajaa 11kk ikäisenä. Sen jälkeen on silloin tällöin ottanut askeleen tai pari ilman tukea. Tuen kanssa mennään jo tosi hyvin. Taaperokärryllä osataan mennä jo tosi taitavasti. Välillä jopa vaan yhdellä kädellä kiinni pidetään.

mitään selvästi oikeita sanoja ei meillä vielä osata. mutta jotain pientä kuitenkin mistä minä sitten tiedän mitä poika haluaa/tarkoittaa. Titta=kissa, ma, ma, ma=maito, äittä=äiti

Pojan lempi puuhaa on koskea kaikkeen EI sallittuun. Telvisio, kaukosäätimet, takka, kissan ruoka ja kukka purkit on ehdottomasti lemppareita. Lisäksi kaikki kaapit ja laatikot. Miten ihanaa onkin tyhjentää kaikki kaapin sisältö lattialle.

Hampaita meidän pienellä miehellä on jo kymmenen.

kiipeilläkkin jo osataan. "Isin pelikone on vaan niin ihana."