käytiin tänään kaupoilla ja kahvilassakin. Niin myyjät kuin asiakkaat poitsu hurmasi. Kahviossakin sain heti juttu seuraa kun poika oikein keikisteli ja nauratti kahta tätiä.

Ostin pojalle kahvimukeja ja kannun. Nyt pääsee keittämään äiteelle kaffetta. Ei tarvitse aina vaan paistaa muffineita. Synttärilahjahjaksi saatu keittiö on todella kovalla käytöllä. Pojan ehdottomasti suosituin lelu heti mankan jälkeen. Musiikki on pojalle niin tärkeä, että heti aamusta laittaakin lastenmusiikin soimaan. Osaakin jo tanssia. Keikistelee ja kyykkäilee. Onko mitään söpönpää olemassakaan!!

Ostin jo nyt vappupallonkin pojalle. Viime vuonna ostettin vapputorilta, mutta maksoi melkein 20e ni päädyin tänä vuonna ostamaan marketista. Maksoikin vaan 5,95e ja oli vielä niin söpökin!

ihana painokin pallossa oli. Joka on osoittautunut tosi käteväksikin. Pallo ei karkaa kattoon niin poika saa sen itselleen ilman aikuisen apua.

 

Ostin pojalle ensimmäistä kertaa ihan uudet kengätkin. Ihan ekat uudet kengät olivat kumisaappaat, mummo osti ne pojalle.muuten ollaankin käytetty toisilta saatuja kenkiä. Kengät on olleet meillä käytössä jo kuukauden päivät.

tutan kengät 34,90e