Meidän ihana pieni poika on oppinut syömään ihan itse. Onhan Poitsu syönyt jo vaikka kuinka kauan itse, mutta aikas sottaista puuhaa se on ollut. Ja minä olen lapannut pojan suuhun ainakin, joka toisen lusikallisen. Nyt sitten tällä viikolla Poitsu on syönyt tosi hienosti, niin että suurin osa menee suuhun asti. Jonkun verran tippuu kaukaloon, mutta lattialle ja vaatteisiin enään hyvin harvoin. Äidin rooli syöttäjästä on muuttunut sivusta katsojaksi. Ihanaa onkin katsoa herttaista pikku syöjää. Miten toi mun pieni vauva onkin kasvanut näin nopeasti.

Eilen poika söi mummilassakin ihan itse mummin tekemää ruokaa.  Äitee vaan vähän seurasi tarkemmin, ettei poika innostu sotkemaan. Hienosti söi, pyysi lisääkin. Sotkua ei tullut juurikaan. Kyllä tää äiti on niin ylpeä pojastaan!

Juominen on ollut meidän pojalle jotenkin haastellista siis siististi juominen. Aina kun mukin sai käteen ensin piti yrittää kaataa juomaa pöydälle. Nyt sitten sekin on opittu, se kuinka juodaa ilman leikkimistä ja sotkua. Toki välillä innostuu vieläkin kokeilemaan, joko nyt saisin kaataa pöydälle.

Ainakun minä laulan muumi tunnaria ja sanon " Nyt on Poitsun vuoro"  ni poika alkaa laulaa " papa pa pa pa", ihanaaa!!!