Eilen grillattiin ja syötiin pihalla. Juotiin pulla kaffeetkin pihalla. Meidän isopöytä on nyt työn alla (hiotaan, petsataan) ni jouduin kaivamaan varastosta tuollaisen vanhan valkoisen pöydän. Aikas ahdasta oli, mutta ihan hyvin mahduttiin. Kyllä on ihanaa kun saa olla pihalla! Poitsukin oli ihan innoissaan. Ukkikin saapui meille kahvin aikaan. Ukki on pojalle todella tärkeä.

Ihanasti pärisee ja pärisee, ei vaan vielä oikein kulje. Polkuauto on Poitsusta niin ihana. Nousee usein istumaan sen päälle ja pärisee. Liikkeelle ei oikein ulkona vielä pääse. Hiekkalaatikollakin leikitään, joka aurinkoinen päivä.Ihan hyvin viihtyy jo hetken aikaa yksinkin lapioiden hiekkaa. Saan minäkin laitettua samalla kukkasia.

 

Kirpparipöytä on ollut minulla nyt kaksi päivää. Tänään käytiin siivoomassa ja katsastamassa onkos mitään ostettu. Aika kivasti tavaraa oli hävinnyt pöydältä. Mulla on aika halvat hinnat ni toivon mukaan saisin kasaa edes sen pöytä vuokran verran. Nyt tulee sitten kierreltyy kirpputori muutenkin läpi ja tälläkin kertaa jotain lähti mukaan. Löysin Pojalle kevyemmän toppapuvun 6e. Ompahan nyt syksyksi sitten kaksi pukua. Ja varmasti tulee tavitsemaankin! Farkkuhaalarit 2e, Vessaan löysin maton 2e, ja puutarha kirjan 4e, Possu oli jotenkin kiva ja maksoi vaan 0,50e ni ostin senkin pojalle. Poika sai lisäksi äänikirjan, se oli uusi ja maksoi 10e. tykkään ostella paljon kirjoja ku ei vieläkään olla missään kirjakerhossa ja meillä kirjoja luetaan aikas paljon!!

Eilen oli Elviksen 8-vuotis synttärit, ONNEA!