Tänään oltiin Poitsun kanssa neuvolassa. Poitsu on nyt n.1V6kk. Hieman ujosteli meidän pikku herra neuvolatätiä. Olin kyllä ihmiessäni, että meidän hulivili oli aluksi niin rauhallinen. Äidin jalkojen taakse oli hyvä mennä piiloon. Lopulta uskaltautui leikkimään ja touhuamaan. Testattiin kuulo, puheen ymmärtäminen, motoriikka ja tietenkin mitattiin pituus, paino ja päänympärys. Paino on tasaisesti -1 käyrällä ja pituus 0 käyrällä. Niin kuin on ollut jo pitkän aikaa. Pituus oli 82,8cm, paino 10630g ja päänymp.48,7cm. Rokotekkin piti saaada, mutta se siirtyi ens viikolle. Poitsulla kun oli pari päivää sitten kuumetta. Rokotteessa pitää olla ainakin viikko kuumettomana.

Neuvolakorttiin kirjoitettu:

Touhukas poika, Kasvu hyvää, johdonmukaista. Syö hyvin itse. Osoittaa kuvasta. Tekee palikoista tornin. Muutamia yksittäisiä sanoja.Kuulo +/+ ja Näkö norm.

kuvassa Poitsu auttaa äitiä kuivakakun teossa. Tehtiin kuivakakku viime torstaina kun Poitsu oli kuumeen takia kotihoidossa. Noin kolme päivää oli kuumetta ja yksi tervepäivä. Sitten nousi selkään pientä näppylää..vauvarokko?Tänään kysyin siitä terkkarilta ja sanoin, että voisi hyvinkin olla vauvarokkoa.