lääkärissä käyty; Infectio acuta respiratoria superior non specificata. Nielu ja silmät hieman punottaa, lisäksi on lämpöä. Määrättiin kotihoitoon täksi ja huomiseksi päiväksi.

Tänään siispä ollaan vaan kotosalla. Ja huomenna myöskin. Poitsu on yllättävän pirteä ja hetkittäin haikailen töihin lepäämään, heh! Varsinainen villi varsa on kyllä tuo meidän pikku heppu. Ihan kivaa on ollut tänään pojan kanssa leikkiessä. Hieman taustalla kummittelee työpaikan jutut. Yritän karistaa ne pois! Kyllä ne siellä töissä pärjää ilman minua. Tänään ollaankin jo pesty pyykkiä-ja astioita. Tarkoitus olisi vielä imuroida...noo katsotaan nyt. Poitsu nukkuu nyt päiväuniaan. Tekisi mieli leipoa jotain helppoa, mutta hyvää.

Poitsun vatsa on nyt vihdoinkin kunnossa. Jätettiin raaka tomaatti ja maustekurkku pois. Jompi kumpi tai kummatkin yhdessä sen sitten vissiin aiheutti. Kumpaakaan ei nyt anneta vähään aikaan. Unetkin on alkaneet maistumaan pojalle ihan hyvin. Kerran viikossa on nyt nukkunut omassa huoneessaan koko yön (n.20.30-6.30) heräämättä kertaakaan. Muuten herättää kerran yössä. Yleensä 01.00-03.00 tienoilla. Välillä on huonojakin öitä silloin herättää 2-3 kertaa. Onneksi niitä ei ole enää usein.

Luntakin on kerennyt jo sataa ja sulaa pois. Poitsu oli todella ihmeissään viime parjantaina aamuna. Ihmetteli kovin valkoista maata. Tehtiinkin  pienen pieni lumiukko ja kasa lumipalloja.

16.10.2010 eli viime lauantaina Poitsu täytti 1V6kk. Neuvola onkin ensi viikon maanantaina. Sitten myöhemmin tarkempaa tietoa kasvusta ja muusta. Ostin Poitsulle puoltoista vuotis lahjaksi Möhköfantti asun. Se oli niin hellyyttävä. Onhan kohta Halloweenkin.

Tän viikon lauantaina olenkin menossa kahden muun naisen kanssa Amarilloon syömään, nam! Samalla olisi tarkoitus sopia ja varata matka kanarialle. Ihanaa, ihanaa!! Odotan innolla lauantaita. Tiedossa on hyvää ruokaa ja mahtavaa seuraa.