vieläkin Poitsulla on yskää. Eilen illalla kuumetta 38,4 astetta. Nyt normaali lämpöinen, mutta pelkään nousevan taas illaksi. Huomenna pitäisi mennä töihin ja hoitoon. Sairaslomaa ei enää ole. Nyt vaan pähkäilen mitä teen?!?! On tää kauheaa!!!!Vienkö pojan lääkäriin vai odotanko aamuun? Onko poika jo tarpeeksi terve mennäkseen hoitoon? Ei ole helppoa.

Onneksi pojan mummo tarjoutui apuun. Lupasi tulla huomenna pojan kanssa, jos näyttää siltä, ettei voi viedä vielä hoitopaikkaan. En toki halua vaivata, kun joutuisi ottamaan sitten töistään omaan lomaa. Pojan isäkin on kyllä valmis jäämään kotiin. Ongelmana on vaan, ettei meillä ole enää kun yksi toimiva auto, niin millä sitten pojan vie tarvittaessa lääkäriin, jos minä menen töihin.

Tänään ollaan taas touhuttu sisällä kaikkea. Katsottu muumeja, piirrelty, muovailtu, tehty maja, leikitty piilosta, leikitty junaradalla ja autoilla. Lajittelin pojan vaatteitakin. Nyt on taas lisää isompia vaatteita käytössä ja pienet siivottu pois. Käytössä on nyt 86cm vaatteet. Muutamia isompia 80cm housuja jätin vielä. Kaikki 74cm siivottu pois ja suurin osa 80cm vaatteistakin. Muutaman rivin olen ehtinyt neuloakkin, jesh!