Arkena ei olla enää pihalla käyty. Kotiin kun päästään on jo ihan pimeää. Eikä tuolla pimeässä ole kiva olla. Onneksi hoidossa ovat pihalla kaksi kertaa satoi tai paistoi. Saa meidänkin hulivili purettua energiaa. Ruokakin maistuu ihan eri tavalla kun on ulkoillut.

Viikonloppunakin on ulkoilut jäänyt nyt vähemmälle. Tän viikon lauantaina käytiin Poitsun kanssa aamupäivästä pihalla leikkimässä. Päiväunien jälkeen suunnistettiinkin minun vanhemmille kyläilemään. Siellä oli siskoni perheineenkin. Kylläpäs oli mukavaa nähdä pitkästä aikaa. Pojat ja mummi innostuivat leikkimään piilosta. Siitä lähtien on meillä kotona leikitty piilosta, piilosta ja vielä kerran piilosta. Poitsu menee joka kerta samaan paikkaan piiloon. Yleensä äiti etsii ja poika on piilossa. Kun minä etsin niin lasken viiteen ja sitten lähden etsimään. Jos lasken liian hitaasti, niin ei malta pysyä piilossaan,  vaan juoksee luokseni.

Sunnuntaina ei sitten ehditty ulkoilla, kun halusin käydä kirpputorilla. Siellä menikin sitten aamupäivä. Tultiin kotiin vaan nukkumaan päikkärit ja lähdettiin anoppilaan. Tarkoitus oli löytää Poitsulle 86cm toppapuku kakkos puvuksi. Meillä on jo yksi ihan uusi, mutta haluan toisenkin varapuvuksi. Senkin pitäisi olla laadukas merkki (=pitää jonkin verran vettä) eikä saisi maksaa juuri mitään, heh! Halpoja ja hyvän merkkisiä löytyikin. Olivat vaan joko pieniä tai ihan liian suuria.

Torstaina lähdin töistä jo ajoissa. Olipas outoa hakea poika hoidosta niin, että siellä oli vielä kaikki muutkin hoitolapset. Kyllä meni Poitsullakin pasmat ihan sekaisin. Ei oikein tiennyt mihin menis ja mitä tekis. Lopulta kaatui, nousi ylös, heitti kädessään olevan lapion maahan ja juoksi äidin syliin. Sanottiin hoitotädille ja kavereille hei,hei. Poitsu lähetti lentosuukkojakin ja sitten lähdettin neuvolaan. Poitsu sai nyt rokotuksen, joka ois pitänyt antaa 1,5V neuvolassa.(ei saanut silloin ku oli ollut kuumeessa) Olisi nyt pitänyt saada myöskin hepatiitti rokotuksen, mutta yllätys, yllätys tää äippä oli ihan kokonaan unohtanut käydä apteekissa sen rokotteen ostamassa. Että hävetti! Lopulta veetutti!!! Mä en nykyään enää muista mitään, en yhtään mitään!!! Luin jostakin, että rikkonaiset yöt voi tehdä tälläistä. Toivottavasti aivot palautuu ennalleen sitten joskus!!

Uusia sanoja, taitoja ja muuta puuhailua

Poitsu laittaa kädet silmiensä eteen ja sitten ottaa ne nopeasti pois ja sanoo "Kukkuu". Se on niin kivaa, että tehdään monta kertaa päivässä. Pomppiminenkin on kivaa ja pom,pom pompitaan kokoajan. Tänään meni mummolassa ekaa kertaa ihan itse potalle ja teki sinne pissan. WAU! Äiti kyllä auttoi housut/vaipan nilkkoihin. Lähettää lentosuukkoja, IHANA! Sanoo aina kun on syönyt "kiitti." Sanoi lauantai aamuna, kun oli syönyt aamupalansa. "Äiti,kiitti." Kyllä tuntuikin niin ihanalta! Muovailuvahat, piirtäminen ja duplot on nyt POP!

Tällä viikolla opittu sanomaan nämä.

  • kukka
  • kakka
  • kakku

Parturiin pitäis mennä niin poika kun äitikin. Tänään vähän leikkelin Poitsun hiuksia. Olivat niin kovin pitkät. Ja pipon alla/nukkuessa menevät ihan pörrölle. Kuvassa Poitsulla vielä pörröinen pää ja  rakentaapi Duplo taloa.