Joulu lähestyy vauhdilla. Onneksi suurinosa alkaa olla jo valmiina. Vielä on kyllä yksi käsityöprojekti kesken. Tänään käytiinkin kaupoilla ostamassa lisää joulujuttuja. Olohuoneen ikkunaan joulutähti ja keittiön ikkunaan jouluverhot. Tonttu-ukotkin pääsivät ikkunoihin. Kynttilät palaa joka ilta. Ihanaa tunnelmaa. Odoton joulua innolla. Ihanaa kun saa vaan olla ja syödä. Hih! Ostettiin joulu cd:kin. Nyt saa fiilistellä joulumusiikilla.

Tänään käytiin mummilassakin. Siellä pelattiin, leikittiin ja herkuteltiin.

Torstaina käytiin neuvolassa rokotuksessa. Poitsu sai A/B hepatiitin ja Infulessa rokotteen. Hieman itketti, mutta heti kun saatiin housut takaisin jalkaan halusikin leikkimään paloautolla. Oli kauhea kiire, eikä rattaita ollut mukana. Kyllä meidän poika on sitten reipas. Käveli niin reippaasti parkkipaikalta neuvolaan ja takaisin. Eli noin 200m suuntaansa. Samoiten parkkipaikalta parturiin ja takaisin. Siinä jouduttiin ylittämään vilkas tie niin kannoin sen ylitse. Muuten kävelikin niin reippasti. Parturissa käytiin viimeksi joskus kesällä. Silloin koko reissu oli yhtä itkemistä, pelotti niin kovin. Nyt poika oli niin reipas, että oksat pois. Kyllä tämä äitee on niin ylpeä pojastaa, ettei mitään rajaa. Poitsu istui tosi nätisti parturituolissa. Luettiin mm. aku ankka lehtiä. Ihan viimeistely vaiheessa alkoi pitkästymään ja sanoi "pois" eli tarkoitti että haluaa tulla pois tuolista. Onneksi silloin kaikki olikin jo valmista. WAU! Ihana pikku mies!

Poitsu täyttää ens viikolla 1V8kk ja oppii uusia sanoja joka päivä. Osaa sanoa jo paljon sanoja tässä osa niistä. Äiti, mummo, kukka, kakku, kakka, kuu, tähti, pappa, anna, joo, ei, en, pois, moi, kukkuu, pupu, tonttu

ei nää, ei mahu, ei mee, ite pois

rikki=ikki, isi= izi, korjaa=koojaa, muumi=muum, tutti=tuti

Lisäksi osaa matkia monen eri eläimen ääntä. Esim, mää, muu, miau, hau, röh, huhuu, piip, piip, kot, kot...

Poitsu kokkailee kenties jouluruokaa.

Tänään askarreltiin käpytonttuja.