Me ei oikein vieläkään tiedetä missä oikein juhlitaan Uutta Vuotta. Kotona? mummolassa? Ostimpas nyt kuitenkin varuiksi uuden vuoden herkkuja. Nakkeja, raskalaisia, perunasalaatti, limua, siideriä, sipsiä, pähkinöitä jne.

Poitsulla on nyt semmoinen vaihe menoillaa, että kaikki on "mun". Kukaan ei saisi leikkiä Poitsun leluilla. Kun ne on "mun". Välillä on pojalla pähkäiltävää kun haluaa äidin leikkimään, muttei raaski antaa mitään lelua. Lopulta saan yleensä yhden muovisen poliisi auton. Aina sen saman.

Vaatteiden pukeminen on jotain ihan kamalaa. "En" kuuluu vain kun yritän ehdottaa pukeutumista. Lopulta itkun kanssa puetaan. Lopulta kuitenkin rauhoittuu kun tajuaa, ettei se nyt niin kamalaa ollutkaan. Ja ulkona on aina kivaa! Minä itte vaihe on vähän jäänyt syrjään tuon totaalisen pukeutumis "kammon" takia. Toki laittaa usein lakit ja toisen hanskan.Vetää villapuvusta ja haalarista vetoketjut ihan itse kiinni ja auki.Välillä yllättää äidin ja suostuu pukeutumaan ihan suosiolla. Silloin olen ihan että täh! ja Wau!

Meidän ikiliikkuja osaa hämmästyttää välillä. Lasten kirjakerhosta tullut piiretty Martin tarinat on kyllä niin paras! Ennen katsoi telkkaria tai ylipäätänsä oli paikoillaan max. 10min.Ja sekin mieluiten jonkun aikuisen seurassa. Nykyään tämän piiretyn ansiosta äitee saa ihan rauhassa neuloa tai laittaa ruokaa, kun Poitsu jaksaa katsoa koko piiretyn alusta loppuun. Ei tietenkään aina, mutta on nyt ainakin pari kertaa katsonut. Mikä tietää äiteelle noin 50minuutin taukoa auto tai dublo leikeistä...ihanaa!

Poitsu sai tädiltään aikoinaan ihanat siniset pääkallo tossut nimellä. Ovat juuri ja juuri sopivat. Kohta menevät siis pieniksi. Tilasinpas sitten  isommat ja ruskeat väriset. Näissä ei nyt ole vaan pojan nimeä, harmi.

Tänään on minun isäni poitsun vaarin synttärit. Mummi on vaan kipeenä, niin ei menty kylään. Vietiin pikaisesti lahja ja otettiin mukaan vaarin tekemää täytekakkua. Hetki oltiin pihalla Vaarin kanssa. Tehtiin lumitöitä.