Tänään vein osan palkinnoista postiin. Vielä Pumpsin yhteystiedot puuttuu. Sinnekkin suuntaan lähtee paketti heti kun ne saan. Vielä kerran onnea voittajille.

 

Muoks.(31.1.20011) Pumpsillekkin lähti vihdoin tänään paketti. Toivottavasti on pian perillä.

Tälläiset paketit voittajille sitten lähti

 

 

 

Tekisi mieli laittaa jotain uutta hiuksiini. Leikkasinkin tossa jokunen aika sitten sivu otsatukan. Vielä voisi värjätä, mutta millä sävyllä?? Laitoin toissa iltana raskalaisen letin. Seuraavana aamuna olikin kivat laineet. Taidampas laittaa tänäänkin. Vähän uutta ilmettä.

 

Ostin viikonloppuna ruskeat nilkkurit anttilasta, olivat alessa. Vanhat kengät heitin roskiin. Olivat haljenneet kummankin kengän pohjasta ja saumakin kengissä irvisti. Ei ihme, että minulla oli aina ihan märät sukat.

Poitsulle kävi maanantaina aikasmoinen haaveri. Oli pudonnut liukumäestä ja satuttanut silmäkulmansa. Silmän alunen oli aluksi ihan turvonnut. Nyt musta rinkula silmän alla. Voi meidän pikkuista. Oli koko päivän tsempannut aika hyvin, mutta kun äiti tuli kotiin alkoi karmea itku ja parku. Äitiiii, pipi. Nyyhkyttää poika. Suljin pojan rakastavaan syliini, pussasin ja paijasin ja hemmottelin Poitsua maukkailla letuilla.

Poitsu on alkanut enemmänkin puhelemaan 3 sanaisia lauseita. Kuten esimerkiksi "Aja äiti autoo" tai "tuu tänne kizza." Tänään tulikin pojalle iloinen yllätys kun ukki tupsahti kylään.

Poitsu osallistui jälleen kerran piirustus kilpailuun. Vasemmassa kuvassa on kuuleman kettu ja pöllö metsässä ja oikean puoleisessa piirroksessa metsä.