Ihana pikku veijari. Varsinainen sankari. Juoksee, pomppii, nauraa. Joskus myöskin kiukkuu, kiljuu, huutaa, marisee,narisee. Pääasiassa poika on varsin aurinkoinen ja kiltti. Pukeutumisesta hieman taistellaan. Kova on kyllä  auttamaan muita pukeutumisessa. Osaa itsekkin jo pukea paljon. Kengätkin menee todella sujuvasti jalkaan. Äiti auttaa vain tarrojen kanssa.

Talvipuku kokoa 86cm, kengät 24, Sisävaatteet kokoa 86/92cm. Painoa pojalla on n.12-13kg. Taas hiukset ovat kasvaneet peikko mittoihin. Kaksi kertaa on poika jo parturin penkillä istunut.

Piilo-leikki on edelleen ihan ykkönen. Duplot ja autot myöskin joka päiväisissä leikeissä mukana. Vessassa on sangen ihanaa penkoa äidin korulaatikkoa.

Tykkää auttaa äitiä siivomisessa, pyykkien laitoissa ja ostoskassien tyhjentämisessä. Ihana pikku apuri.

Pottailua ei meillä juurikaan ole. Hoidossa pottailevat kyllä joka päivä. Me käydään kotona vaan silloin tällöin, tosi harvoin. Aina ennen suihkuun menoa poika kyllä istuu pottaan pissalle. Tuttia syödään edelleen. Pääasiassa vaan kun nukutaan, mutta välillä haluaa tutin kotona ollessa. Tutin vieroitus ehkäpä joskus keväällä.

Poitsu syö ihan omatoimisesti. On syöny jo kauan aikaa. Käytössä lusikka tai haarukka. Nokkamuki on vaihtunut hiljattain normaaliin mukiin. Tosi hienosti siinä juokin. Pari kertaa on sattunut vahinko. Tosin kylässä vielä nokkamuki käytössä. Ettei vaan vahinkoja satu.

Yöt edelleen on mitä on! Herättää 1-2 kertaa. Yleensä vaan kerran, kun silloin haen suoraan meidän väliin nukkumaan. Vieressä ei herättele enää. Paitsi kipeenä. Viikonloppusin onneksi on alkanut nukkumaan hieman pidenpään ja yleensä noustaakin vasta kasin tienoilla. Arkisinhan joutuu poika nousta jo 6.15, että ehditään hoitoon ja töihin.

Uusia sanoja. Paljon on oppinut sanomaan nimiä. Osaa kaikki samassa hoitopaikassa olevien nimet, oman nimensä ja osan serkkujen nimistä. Nimet joissa  r-kirjain yleensä korvaantuu L-kirjaimella tai jää kokonaan vaan pois. yleensä jos nimessä on L-kirjain niin sekin jää pois. Vaikka r-kirjaimen tilalla sen osaakin sanoa. Esim. Vaari=vaali, isi, kissa, mummi,roska auto=loska auto, Rekka auto =Lekka auto, pöllö, syömään=yömään, tutti, muumi pappa.

Lauseitakin jo tulee paljon. Esim.Kissa meni tonne, Kissa tuu, isin äitin poika, isin auto talliin.