Lähdettiin viime sunnuntaina Poitsun kanssa Ikeaan. Hienosti reissu meni, vaikka kävelikin suurimmanosan ajasta itse. Vasta siellä myymälässä otettiin kärryt. Siellä on niin paljon kaikkea särkyvää ni en uskaltanut riskeerata. Tosi hienosti poika kuitenkin käyttäytyi. Ei kertaakaan yrittänyt ees repiä/koskea mihinkään. Vasta lastenosastolla vähän riehaantui ja laski liukumäkeä ja kävi pari kertaa sängyissä pötköttämässä. Käytiin lopulta syömässä lasten annokset (minäkin otin lasten annoksen) lihapullakastiketta kera perunoiden. Ihan hyvää oli. Hintansa värtti. Maksoi yhteensä muistaakseni 4.90e

Poitsulle peitto, petilakanat, pahvilaatikosto ja muovilaatikoita. Peitto oli vahinko ostos. piti ostaa tyyny, mutta jostain syystä mukaan olikin tullut peitto. Onneksi peitto oli isompi kuin Poitsun nykyinen ja tulikin sitten ihan tarpeeseen.

Pahvinen laatikosto koottuna.

Uusi matto Poitsulle. Alunperin piti ostaa 50euron vihreä matto, mutta päädyinkin tähän liikennemattoon. Tämä oli luonnossa kivemman näköinen ja paljon halvempi. Muistaakseni jotain 20euron luokkaa. Kyllä siinä on nyt autoilla ajeltukkin.

 

Pesuhuoneen leluille omat kipot

 

Ostin olkkariin sivupöydän. Ihana!