Käytiin tänään Poitsun kanssa kaupoilla. Piti löytää kangas tulevaan projektiini, mutta en löytänyt oikein mieluista. Pitää lähteä joku päivä Eurokangas kauppaan. Siellä varmasti parempi valikoima. Toivottavasti!

Tilaamani silmälasit olivat vihdoinkin saapuneet. Netistä kattelin laseja ja silmälasini piti maksaa vain 80 euroo, mutta kuinkas ollakkaan laskua kertyi yhteensä 205e. Kehyksen löysin kun löysinkin vain 1euron maksavien joukosta. Maksoin lasit kyllä jo tilattaessa. Nyt siis vain hain ne. Laskua kerrytti silmätarkastus 15e, silmälasi vakuutus 30e ja en sitten tyytynytkään perus linsseihin vaan halusin kaikki hienoudet.(heijastuksen esto, naarmuuntumisen esto yms..) Turhaan menin silmätarkastukseen kun silmät ovat pysyneet samoina yhdeksän vuotta. No tulipahan sillekin varmistus. En saanut edes kovaa kotelo laseilleni. PYH! Instrun taso on selvästi laskenut. Vielä yhdeksän vuotta sitten semmoisen sain kaupan päälliseksi. Onneksi olen kuitenkin tosi tyytyväinen laseihini, TYKKÄÄN!!

Seppälä ja Lindex

Löysin itselleni kaksi kivaa perus paitaa. Toinen maksoi n. 8e ja toinen 7e. Poitsulle kaksi hattua. Maksoivat vaan 3e/kpl. Ovat vielä hieman reiluja, mutta pystyy käyttämään. Poitsun osa vanhoista hatuista alkaakin olemaan pieniä. Liekkilippis on auringon haalistama. Vielä kovassa käytössä!

Kello oli jo aika paljon joten käytiinkin hesessä syömässä. Ja tultiin sitten vasta kotiin. Poitsu nukahtikin autoon ja nukkuu nyt päikkäreitää. On nyt vihdoinkin taas alkanut nukkumaan. Nukkui eilen ekaa kertaa pitkästä aikaa. Nukahti pyörän kyytiin, eipä ollut vielä koskaan sinne taakseni nukahtanut. Onneksi pysyi hyvin kyydissä kuitenkin.

Poitsu sai piiretyn hesestä.

Yksi päivä taas ehostelin kynsiäni.