Ollaan käyty muutaman kerran tässä iltasella koko perheen voimin kävelyllä. Nyt sitten Käytiin pojan kanssa kaksistaan pikku kävelyllä. Ihanasti jaksaakin kävellä aika pitkiäkin matkoja. ( n. 1-2km matkoja) Tuliaisina tuotiin kimppu kukkia ja iso keppi. On kuuleman "tyssäri" eli pyssy.

Poikahan osaa jo puhua aika sujuvasti. Tarinoita, juttuja, lauluja, kyselyitä löytyykin jo paljon! Silti on vielä joitain sanoja, jotka ei ihan onnistu oikein lausumaan. Tässä muutama esimerkki.

  • Orava= ovala
  • sinappi= sipatti
  • nalle puh, oli pitkään "nappula" mutta muutama viikko sitten oppi sanomaan senkin oikein

Näin poika laulaa ja lallattelee:

"Etanaa, etanaa näytä saavet onko huomenna poutaa"

"Hämä, hämä häkki kiipes langalleee. Tuli sade lankka. Kuivas satehen, kuivas satehen"

"lälläl, lälläl lieluu äitiltä pääsi pieluu"

poika on oppinut avaamaan ulko-ovet. KÄÄK! Pakko keksiä jotain juttuja oveen, ettei karkaa kokoajan yksin ulos. Se hyvä puoli taidossa on kun kissa ravaa kokoajan sisään-ulos. Niin poika sitten avaa ovet kissalle. Heh, äidin ei tarvitse enää vaivautua.

Tuttien pois jäännin jälkeen poika on nukkunut päikkäreitä suht huonosti. Tänäänkään ei nukahtanut ollenkaan...onneksi sentään pötkötteli, luki kirjaa ja katseli piirettyjä yhteensä  noin parin tunnin ajan. Ennen jos päiväunet jäi pois poika nukahti jo ennen kahdeksaan. Tänäänkin meni yö unille vasta 21.30 jälkeen. Eikä ees normaalia enempää kiukutellut...oho.

Keskiviikko-torstai yönä poika alkoi oksentamaan. huh,huh ja puuuh! Pojan patjasta lähtien kaikki pesuun!! Onneksi lopulta saatiin kaikki oksu vatiin, eikä meidän sängylle enää mennyt mitään. Poika onkin nyt nukkunut meidän sängyssä kaksi yötä, kun patja on kuivumassa. Tänä yönä pääsee omaan sänkyynsä. Käytiin torstaina sairaalassa näyttäytytymässä. Voi sitä reissua. huh! Poika oli ihan kiukkunen kaikesta siitä odottamisesta. Taisi olla vähän nälkäinenkin, kun en uskaltanut tarjota mitään kunnollista.  Sen verran pitkä on automatka, ettei olisi ollut kiva jos autossa olisi oksentanut. olihan poika jo kovin väsynytkin. Karkasi sairaanhoitajan huoneestakin kaksi kertaa. Saatiin kaksi päivää saikkua. Parkkipaikallakin järjesti kunnon shown kun halusi kiivetä jätti isolle kivellä ja äiti oli niin tylsä, että kielsi sen. Päästiin kun päästiinkin kotiin ja poika nukkuikin super pitkät päikkärit. Onneksi poika on juonut tosi hyvin ja tänään jopa syönyt. Maanantaina alkaakin sitten kesäloma. Joudun kyllä piipahtamaan työpaikalla, kun paperi hommat jäi tekemättä. Taidanpas ottaa poijan mukaan ja näyttää vähän mun työpaikkaani hänelle. hih! :)

Askarreltiin paperista pojan kanssa poliisikypärä, mopokortti, rahoja, kissa kassi ja erinlaisia hahmoja traktoreineen. Pitihän sitä jotain keksiä kun poika oli kipeä, muttei tietenkään pötkötellyt. Mopokorttiin tuli kaikki pojan omat tiedot  ja oma "allekirjoistus" Kyllä sitä on nyt äidille ja isillekkin näytetty.