Meidän pikku epeli oppi sitten ajamaan polkupyörällä ihan itse. Ekan kerran hurjasteli mummon ja ukin piha tiellä sunnuntaina 3.7 . Minä olin silloin kotona, kun olo vieläkin hieman heikko vatsataudin jäljiltä. Tänään onneksi olen taas voimissani. Eilen illalla käytiin taas koko perhe kävelyllä. Poitsulla oma pyörä mukana. Voi sitä riemua ja ylpeyttä! Meidän kaksi vuotias osaa ihan itse jo polkea. Asfaltilla menee jo turhankin nopeasti. Jarruttaminen kun ei vielä ihan kunnolla suju. Samoin keskittyminen herpaantuu helposti ja poika unohtaa katsoa eteensä. Onneksi pyörässä on työntöaisa, niin voi hieman jarrutella siitä pitäen kiinni. Nopeasti poika sitten hoksasikin polkemisen idean. Viime kesänä aloitettin pyöräily omassa pihassa ja tänä kesänä ollaan jo muutaman kerran käyty ihan lenkillä pyörän kanssa. Postilaatikolla ollaan käyty jo useammin kerran pyöräillen. Hiekka tiellä tarvitsee vielä hieman apua ja tässä pihanurmikolla ei meinaa jaksaa vielä polkea.

Otin valokuvankin pojasta polkemassa, mutta kuinkas ollakkaan en saa kännykästäni kuvia ulos!!!

Herkultiin yksi päivä. Dippiä ja vihanneksia.

Poitsu sai elämänsä ensimmäisen karkkikaulakorun.Kesäloman kunniaksi. Kyllä on ollut tosi mieleinen! Nyt se on kaapissa jemmassa, ettei poika nyt joka päivä karkkia napostelisi. Kun laitoin korun kaulaan ja kerroin, että tämä on sitten karkkikoru. Sitä saa syödä. Poika siihen. "Äiti näytä mulle kuinka tätä syödään". Kerran näytin ja oppi heti!

Huomenna lähdetäänkin kesäloma reissulle. Veljeni tulee kissa ja talo vahdiksi. Ihanaa kun  pääsevät meille siksi aikaa asumaan. Päästään rauhallisin mielin matkaan. Lähdetään huomenna joskus päivällä kohti Naatalia. Ensimmäinen yö yövytään teltassa. Lisää reissusta sitten kuvien kera, kunhan palataan takaisin kotiin.

 

Ihanaa kesää kaikille!!!!