Ekaa kertaa osallistuin tälläiseen go fat go haasteeseen. Nyt sitten pitäisi 21 päivää syödä ja kuntoilla ohejiden mukaan. Päätin jo etukäteen, etten työpaikka lounaalla noudata kovin tarkkaan haasteen ruokavaliota. En jaksa raahata omia eväitä. Olen kyllä parhaani mukaan valinnut työpaikka lounaista sen haasteen mukaan tai jos ei ole oikein mikään vaihtoehdoista sopiva niin vastaavasti kaikkein kevyimmän vaihtoehdon. Maanataina haaste alkoi. Salaattia, tonnikalaa,kanaa, raejuustoa, rahkaa ja marjoja on tullut popsittunut urakalla. Aamupuuro tökkii, mutta eiköhän sekin pikkuhiljaa pääse mukaan ihan kunnolla. Vettä olen ihan hyvin pystynyt juomaan. Melkein joka päivä sen 3litraa. Mikä on todellinen huippu saavutus ihmiselle joka normaalisti juo vaan ruoka juomansa ja kahvia. Eilinen päivä meni vähän sairastaessa. (viisaudenhampaan poisto) Niin tuli juotuu aika vähän ja syötyäkkin. Nyt pelottaa pääsenkö takaisin siihen hyvää ruokailu rytmiin. No kunhan en sorru herkutteluun!!

Liikuntaakin pitäisi harrastaa. Ohjeen mukaisesti en oikein pääse liikkumaan. Eikös kuitenkin tärkeintä, että liikkuu? ollaaan pojan kanssa käyty Interfallilenkki kolme kertaa viikossa. Matkan pituus on 3km. Lisäksi olen yrittänyt lattiajumppailla ohjeiden mukaan. Tosin en vielä kertaakaan alusta loppuun. Kerran tein 15min ajan ja kerran treenasin vain vatsa "rutistukset".Poitsun kanssa se on aika hankalaa. Pitäisi sitten treenata vasta kun poika nukkuu eli yhdeksän jälkeen, mutta silloin olen minäkin jo väsy. Eilenkin menin jo puol ysin aikaan, otin pojan kainaloon,kun en vaan jaksanut pysyä enää hereillä.

 Haastetta varten ostin talousvaa`an. Ruokamäärien laskeminen on nyt tosi helppoa.Lisäksi sorruin ostamaan Ipodin. Se on ihana ja pieni. Vielä joskus kun pääsen yksin lenkille, niin pääsen nauttimaan niistä oikein kunnolla.

Aamupuuro. Annos on pienempi kun pitäisi. Tässä vasta harjoitellaan syömään aamupalaa. Varsinkaan jotain noin tuhlia!

 

Tsemiä kaikille, jotka ovat aloittaneet kuntoilun!!!