Olen nyt kaksi viikonloppua ollut kiinni jossain. Ensin koko viikonloppu töissä ja sitten koko viikonloppu kipeenä, 39 asteen kuumeessa. Ei kiva! Päätin siispä lähteä töistä ajoissa ja suunnata kaupoille. Enää en uskaltanut odottaa viikonloppuun, ettei sitten taas tule jotain esteitä kaupoille menoon.

Harmittaa kun en löytänyt itselleni uusia farkkuja. Kamalan kalliita ovat kyllä farkut. Kaikki vähänkin ihanat oli 70euroo tai enemmän.Oisin kyllä maksanut senkin hinnan täydellisistä farkuista. Harmi kun ei mun päälle sopivia kuitenkaan ollut...pakko varmaan suunnata viikonloppuna johonkin toiseen kauppaan. Vaikka vaatteita en itselleni löytänyt ollenkaan, harmi! Niin löysinpäs kuitenkin jotakin.

suoristusrauta ja uusia alusvaatteita kassillinen.Vihdoinkin kunnollinen uusi suoristusrauta! Mulla on semmoinen monta vuotta sitten ostattu pieni laite, johon saa erinlaisia kiharrus ja suoristus päitä vaihdettua, mutta se ei ole kovin hyvä, kun ne päät aina välillä irtoilee huomaamatta ja sitten taas odotellaan, että kuumuu kunnolla. Ja se suoristus rauta siinä on semmoinen leveä ja lyhyt. Tätä uutta ihanuutta en ole vielä kokeillut, mutta uskoisin oleva TÄYDELLINEN! hih! Uudet alusvaatteetkin tuli tosi tarpeeseen. Vanhat tuppaa olemaan ihan väärän kokoisia. :O)

Kynsilakkaa

 

Lamppu pyörään ja heijastin. Nyt pääsee pyöräilemään, vaikka illat hieman pimentyisikin. Ja minäkin näyn tuolla ulkona paremmin, kun on heijastin. Edelleen olen syönyt noita Profx-patukoita välipalaksi. Ostin siis niitä muutaman lisää.

Poitsulle tuli ostattua isommat sadevetimet. Ovat kokoa 98cm. Vielä on käytössä 92cm, mutta alkavat olla vähän pieniä. Vielä mahtuu juuri ja juuri kevyen puvun päälle, muttei enää talvihaalarin päälle. Ostin myös yhdet kurahankaskat, joissa ei ole lämmintä vuorta.Vielä pitää ostaa semmoiset lämpöiset kumisaappaat ja ainakin parit kurahanskat.