Vieläkään ei ole pojan kuume hellittänyt. No onneksi ei ole enää 39 asteeseen noussut. Päätettiin kuitenkin viedä poika lääkäriin, kun lämpö kuitenkin kohosi yli 38 asteeseen. Pojat lähtivät kaksistaan lääkäriin. Poika oli niin innoissaan isin kanssa lähtemisestä, että puki super reippasti itse vaatteet ja kengät ja lähti ulos isiä odottamaan. Jouduin sitten oven raosta pojalle hei,hei sanomaan. Ottivat siellä lääkärissä kuuleman verikokeet ja tutkivat korvat, suun ja keuhkot. Mitään ei löytynyt. Poika sai kuitenkin kaksi päivää lisää sairaslomaa. Poitsu oli innoissaan kun tuli kotiin. Näytti sormessaan olevaa sammakkolaastaria ja pikkuista tarraa, jonka oli saanut lääkäristä. Tänään ollaan siis oltu edelleen vain kotosalla. Myöskin huomenna poika saa viettää rauhallisen kotipäivän. Minä olen menossa huomenna töihin. Pojat ovat keskenään kotona tai sitten anoppi rientää apuun.

Tämä laastari oli pojan sormessa.

Tälläisen tarran poika sai lääkäristä. Se piti heti liimata pojan Puuha Pete tarrakirjaan.

Tänäänkin on kulunut kahvia ja virkkuukoukku on heilunut. Myös Poitsu sai kokeilla virkkamista. Eipä vielä ihan luonnistu. Kivan leikin sai kuitenkin aikaiseksi.

Poitsun kanssa ollaan leikitty pikku hamsterilla, pikku autoilla, palikoilla, piirrelty, palapelejä rakenneltu, kirjoja luettu, piirettyjä katseltu. Lämminruoka ei oikein maistu pojalle. Onneksi on kuitenkin syönyt omenaa, porkkanaa, kurkkua ja vähän leipääkin.

Näitä kirjoja ollaan luettu.

Taidetta, hih!

palapelejä rakenneltu.

Näitä piirettyjä katseltu.