Maanantaina hölkkäsin 3kilometrin lenkin. Keskiviikkona mentiin Pojan kanssa sama matka Intervallilla. Lauantaina oltiin koko perheen voimin kävelyllä. Käveltiin 2,8km. Poitsu oli tietenkin pyörällä. Sunnuntaina käveltiin mieheni kanssa 3,3km anoppilaan.Muuten olenkin vain ja ainoastaan tehnyt vatsarutistuksia. Niitäkin vain muutamana päivänä. Noin 20-70kpl kerralla. Viikonloppuna oltiin ulkona syömässä-ja juomassa. Lisäksi tuli herkuteltua pitsaa lounaaksi ja iltapalaksi. Anoppilassa kahvin kanssa pannukakkua kera jäätelön ja muutaman niin herkullisen suklaakeksin. Nam! Eli aikas hemmottelu viikonloppu kera herkkujen!

Tänään oli joka maanantainen mittaukseni ja painon punnitus. Hieman jänskätti kuinka on käynyt. Kuinka ollakkaan mittauksessa oli kuitenkin tapahtunut positiivisia muutoksia.Jee! Paino oli pudonnut -600g. Senttejäkin oli kadonnut. Mikä on super mahtavaa!!!

Tänään eli maanantaina olin ekaa kertaa juoksuvalmennuksessa. Valmentaja oli mahtava. opittiin paljon uutta.Ja saatiin kotiin opeteltavaakin. Kyllä vaan olin sen jälkeen niin hikinen ja muutenkin märkä. Vettä meinaan satoi kokoajan. Kuitenkin kerrassaan mahtavaa oppia uusi juttuja ja tekniikoita. Ens maanantaina uudestaan.